Előfizetői tartalom

Őrület, elszabadult áram- és a gázszámlák: ezekkel a rezsicsökkentő tippekkel rengeteget spórolhatsz

Portfolio
A rezsivédelem ellenére, aki nem spórol, figyel oda tudatosan a fogyasztásra, annak jelentősen megugorhat az áram-, vagy éppen a gázszámlája. Számos olvasói jelzés érkezett már szerkesztőségünkbe a megugró rezsiszámlákkal kapcsolatban, ezért egybegyűjtöttük a válaszokat az alábbi témákkal kapcsolatban. Érdekel, milyen számokat hozott a rezsiemelés Magyarországon, és hogyan tudsz harcolni az elszálló rezsiszámlák ellen? Összeszedtük, mi a helyzet a magyarországi áram- és gázár esetében, hogyan reagáltak a fogyasztók, illetve, milyen újabb lépéseket hozott a közelmúltban a kormány. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat, amelyek segíthetnek a rezsiköltségek csökkentésében, az ezt támogató spórolásban, illetve bemutatjuk az új kalkulátorokat, amely segíthetnek felmérni helyzetünket. Megtalálod azt is, milyen lehetőségeink vannak akkor, amennyiben nem tudjuk fizetni a rezsiszámlákat, emellett elolvashatod a rezsiszolgáltatások ki- és visszakapcsolásának szabályait. A cégeket egy fontos, november 30-i határidő is érint. Most ezzel kapcsolatban is képbe kerülhetsz.

Rezsiárak Magyarországon Korábban már összeszedtük, miért adta fel a kormány az eredeti rezsicsökkentést, és hogyan jutottunk el a rezsiemelés bejelentéséig. Az elmúlt hónapokban pedig már számszerűsíthetővé vált a rezsiemelés hatása: A korábbi számítások helyesnek bizonyultak: a háztartások 72%-a maradt meg a rezsicsökkentett sávon belül – közölte további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés