Előfizetői tartalom

Itt a legújabb korlátozás a Mol-kutakon

A Mol töltőállomásain már június óta érvényben vannak azok a belső szabályok, amelyek szerint normál kútoszlopon a járművekbe maximum 50 litert lehet tankolni, a korábbi intézkedést kiegészítve és az energiabiztonság érdekében november 18-tól, azaz mától ismét korlátozza a tankolást az összes hazai töltőállomásán az olajcég, a gyorstöltő oszlopokon a tankolási limit 100 liter/tranzakció lesz. Alig több mint egy évvel ezelőtt vezette be a kormány az üzemanyagok árstopját, azóta a mennyiségi korlátozások mellett több lépésben is szűkítették a kedvezményes áron tankolók körét.

Itt az újabb korlátozás A Mol töltőállomásain már június óta érvényben vannak azok a belső szabályok, amelyek szerint normál kútoszlopon a járművekbe maximum 50 litert lehet tankolni, a limitet a Mol akkor azért határozta meg, hogy biztosan jusson elegendő üzemanyag a fogyasztóknak, hiszen ez a mennyiség meghaladja a jellemző átlagos üzemanyagtöltést. A vezess.hu legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés