Előfizetői tartalom

Itt a legújabb korlátozás a Mol-kutakon

Mohos Kristóf
A Mol töltőállomásain már június óta érvényben vannak azok a belső szabályok, amelyek szerint normál kútoszlopon a járművekbe maximum 50 litert lehet tankolni, a korábbi intézkedést kiegészítve és az energiabiztonság érdekében november 18-tól, azaz mától ismét korlátozza a tankolást az összes hazai töltőállomásán az olajcég, a gyorstöltő oszlopokon a tankolási limit 100 liter/tranzakció lesz. Alig több mint egy évvel ezelőtt vezette be a kormány az üzemanyagok árstopját, azóta a mennyiségi korlátozások mellett több lépésben is szűkítették a kedvezményes áron tankolók körét.

Itt az újabb korlátozás A Mol töltőállomásain már június óta érvényben vannak azok a belső szabályok, amelyek szerint normál kútoszlopon a járművekbe maximum 50 litert lehet tankolni, a limitet a Mol akkor azért határozta meg, hogy biztosan jusson elegendő üzemanyag a fogyasztóknak, hiszen ez a mennyiség meghaladja a jellemző átlagos üzemanyagtöltést. A vezess.hu legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái