Előfizetői tartalom

Kritikus a helyzet az egészségügyben - Ezen kell most változtatni legelőször

Miből érzékelhetjük, ha egy területen nagy a baj? Ha már a tűzoltásban résztvevő szakemberek saját maguk is kongatják a vészharangot és arra figyelmeztetnek: itt már olyannyira hatalmas a tűz, hogy minden eszközt be kellene vetni. Lényegében ezt fogalmazták meg az egészségügyben dolgozó szakemberek a Magyar Kórházszövetség héten megrendezett "Ápolás - Társadalmi létkérdés" című konferenciáján, ahol a szakdolgozók munkájának jelentőségére mutattak rá.

Alapvetően drámai, de mégis sokszor optimista, egymás reménykeltő hozzászólásaiból erőt merítő hangulatú szakmai rendezvényt tartott a kórházszövetség az ápolás jelentőségéről, és abból a célból, hogy felhívják a figyelmet az ápolók, a szakdolgozók munkájának fontosságára. A Magyar Kórházszövetség elnöksége a saját vezetői tapasztalásokból és a kórházakból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés