Előfizetői tartalom

Üzemanyag-őrület: van, ahol már rendőröknek kell fenntartani a forgalmi rendet

Portfolio
Beindult a pánikvásárlás a benzinkutakon, miután több helyen napokkal ezelőtt elfogyott a hatósági áras üzemanyag, majd az autósok felvásárolták a drágább fajtákat is. Az ország különböző pontjairól érkező beszámolók alapján, azokat a kutakat, ahol volt benzin vagy dízel, onnan lehetett felismerni, hogy hosszú sorok alakultak ki a környezetükben.

A helyzet az elmúlt 1-2 hétben kezdett súlyosbodni, ám mostanra kijelenthető, hogy a piaci anomáliák (benzinárstop, kínálati hiány, túlzott kereslet, importhiány, százhalombattai üzem alacsonyabb kapacitása, stb) beindították a fogyasztók nem racionális reakcióját és túlzott vásárlásba kezdtek. Kapcsolódó cikkünk 2022. 12. 06. Üzemanyaghiány: már a mentősök munkáját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés