Előfizetői tartalom

Télből a nyárba: brutális a drágulás, fejenként 1 millió forint fölött lehet az utazás

Kína kivételével minden nagyobb ország újra megnyitotta kapuit a külföldi turisták előtt. A magyarok körében újra sláger Dominikára, Zanzibárra vagy éppen Mexikóba menni. Thaiföldre, Malajziába, Indonéziába vagy Srí Lankára is utaznak a téli zimankó elől, de oda már kevesebben, mert nagyot drágultak az ázsiai repülőjegy-árak. Beindultak az amerikai és ausztrál utazási lehetőségek is, és a nagy hajókörutak is úgy működnek, mint 2020 márciusa előtt. Az utak jelentős mértékben, 20-30% között drágultak.

„Az ázsiai nyaralások és a hajóutak beindultak. Egyszerűen minden megy. Az emberek már nagyon ki voltak éhezve az egzotikus utakra. 2019 volt az utolsó erős évünk, ehhez képest már az eddig eltelt időszakban most 50 százalékkal több a foglalásunk” – így jellemezte a magyarok téli utazási pezsgését Tarnóczi Barna, a Tensi Holiday értékesítési igazgatója. Árakról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés