Előfizetői tartalom

Kiderült: a kormány az egészségügy permanens átalakításába kezd

Hatalmas érdeklődés övezte a Magyar Orvosi Kamara vezetőinek, valamint a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkárságának nyilvános - online közvetített - egyeztetését, amely feszült hangulatban, az egyet nem értések tisztázásával indult, majd több bizonytalan, a jogszabályokból kikövetkeztető értelmezés tisztázására is adott lehetőséget. Közben viszont az is jól érzékelhető volt, hogy egyetlen ilyen egyeztetés nem elegendő, az érintettek körében ugyanis nagy az információhiány, és ebből kifolyólag a bizonytalanság érzése. Főleg annak fényében, hogy Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár elmondása szerint az egészségügy permanens átalakítására készül, fél évente várhatóak lényeges új rendeletek.

Hiánypótló kezdeményezéssel élt a Magyar Orvosi Kamara, Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár pedig nyitott volt erre, így csütörtök délután megvalósult az államtitkár és a MOK vezetői között egy nyilvános egyeztetés. Az érdeklődés óriási volt, amit alátámaszt például az, hogy két óra leforgása alatt 1500 hozzászólás, és kérdés jelent meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés