Előfizetői tartalom

Szélvihar: jelentős késések és fennakadások a vasúti közlekedésben

Portfolio
A szombat reggeltől tartó szélviharok miatt számos dunántúli vasútvonalon alakultak ki jelentős fennakadások: fakidőlések miatt napközben több vonalszakaszon ideiglenesen leállt a vonatközlekedés. A vasúttársaság szakemberei a katasztrófavédelemmel közösen egész nap folyamatosan dolgoztak a károk helyreállításán. Szombat este több jelentősebb korlátozás van érvényben a MÁV közleménye szerint.

Szombat este még az alábbi jelentősebb korlátozások vannak a Dunántúlon: A Budapest - Pécs vonalon napközbeni fennakadások után fokozatosan áll helyre a menetrend, az esti órákban Vásárosdombó és Sásd között a biztosítóberendezés meghibásodása lassítja a közlekedést. A Dél-balatoni vonalon napközben megrongálódott felsővezeték helyreállítása még tart, ezért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés