Előfizetői tartalom

Bod Péter Ákos az akkumulátorgyárról: "nem kellene az erőforrásokat ide irányítani"

Már elérhető a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében Bod Péter Ákossal beszélgettünk, arról, hogy hoz-e érdemi előnyöket a debreceni CATL akkumulátorgyár Magyarország számára, vagy éppen ellenkezőleg, a hasonló megaberuházások nyomán tartós szerkezeti eltolódások következhetnek be. A második blokkban az infláció és a magyarok megtakarításainak kapcsolatáról beszélünk, többek között a pénzügyi eszközök állományáról és magáról a megtakarítási képességről, de kiderül az is, hova áramlik a háztartások pénze. Ezt Palkó Istvánnal, a Portfolio pénzügy rovatának vezető elemzőjével járjuk körbe.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés