Előfizetői tartalom

Egyre nő az előfizetők száma, amelyet még a mobilszolgáltatók is üzleti titokként kezelnek

A magyarországi mobilpiac folyamatosan változik, volt, hogy több szereplő próbálkozott megvetni a lábát, virtuális szolgáltatók jöttek létre majd szűntek meg, most pedig a Vodafone és a Digi egy tulajdonoshoz kerülésével inkább a konszolidáció felé haladunk. Egy azonban biztos: a hordozott mobilszámok mennyisége töretlenül nő, már az 1,6 millióhoz közelít.

A mobilszámok szolgáltatók közötti hordozásának lehetősége Magyarország uniós csatlakozása, vagyis 2004 májusa óta lehetséges. Ma már teljesen természetes, hogy ha valaki szolgáltatót vált, akkor nem kell elbúcsúzni a 20-as, 30-as vagy éppen 70-es számától, szabadon böngészhet az ajánlatok között. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) havonta frissíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés