Előfizetői tartalom

Csúcstechnológiát alkalmazva tesznek csodát négy budapesti műtőben

Megépült az ország és Európa legmagasabb szinten felszerelt, legmodernebb műtőkomplexuma - jelentették be az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet keddi sajtótájékoztatóján, melyen élő közvetítés keretében mutattak be egy agykamra műtétet. Az egyedülálló fejlesztést és az ennek nyomán megvalósuló beavatkozások részleteit Erőss Loránd, az OMIII főigazgató főorvosa és Horváth Lajos, a kórház stratégiai és informatikai igazgatója mutatták be.

A legmodernebb smart kórház koncepciót valósították meg Budapesten az OMIII intézetében, amikor felújították a 4 műtőt és az azt kiszolgáló infrastruktúrát, valamint informatikai hálózatot. Erőss Loránd főigazgató az intézmény jelentőségét bemutatva a sajtótájékoztatón kiemelte, hogy 2021-ben létrejött Kelet-Közép-európa legnagyobb idegtudományi intézete jött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés