Előfizetői tartalom

Már most beszélni kell az új gáz- és árambeszerzésekről! - Jön a Portfolio új konferenciája

Az utóbbi hetekben csökkennek a tőzsdei gáz- és áramárak, ami örvendetes, de sok kérdést felvet az alapvetően fix árakra vágyó energiafelhasználóknál, így már most érdemes elkezdenie beszélgetni egymással az energiabeszerzőknek és a kereskedőknek, hogy megfelelő gáz- és áramszerződések születhessenek a 2023-2024-es szezonra. Éppen ebben segít a Portfolio új, félnapos konferenciája, a Vállalati Energiabeszerzés 2023, amelyen a legfontosabb szakmai információkat és gyakorlati tapasztalatokat gyűjtjük egy csokorba mind az energiafelhasználók, mind a kereskedők, mind a tanácsadók oldaláról. Regisztráljon már most a 2023. április 18-án sorra kerülő rendezvényünkre!

A tavalyi drasztikus gáz- és áramtőzsdei áremelkedésre és a visszaeső piaci likviditásra számos energiakereskedő a fizetési feltételek szigorítása mellett azzal reagált ősszel, hogy a szokásos fix helyett változó áras, index alapú árajánlatot adott az energiafelhasználó ügyfelének. Ez azt jelenti, hogy a most futó vállalati gáz- és áramszerződések jelentős része...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés