Előfizetői tartalom

Ilyen még nem történt a magyar magánegészségügyben: emelt szintű koraszülött intenzív osztály a Róbert Magánkórházban

A hazai magánegészségügyi szolgáltatók közül elsőként kapta meg a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által kiadott működési engedélyt és nyitotta meg a koraszülött intenzív ellátási centrumát a TritonLife Róbert Magánkórház - hangzott el a keddi bemutató sajtótájékoztatón. Fábián Lajos, a magánegészségügyi csoport egyik alapítója és elnöke a kórház szempontjából mérföldkőnek nevezte a beruházást, a magánegészségügy oldaláról pedig történelmi pillanatnak tartja. Az eseményen bemutatkozott a PIC II osztály szakmai vezetése, Kocsis István egyetemi docens, a TritonLife Róbert Magánkórház Neonatológiai Osztályának osztályvezető főorvosa, valamint Ádám Zsolt, a TritonLife Róbert Magánkórház nagyforgalmú szülészeti osztályának szülész-nőgyógyász osztályvezető főorvosa.

Egyedülálló fejlesztés Történelmi pillanat ez a mai - kezdte beszédét Fábián Lajos, a TritonLife egyik alapítója. Azért mérföldkő ez a mai esemény, mert az a magánegészségügy, ami ma van jelen Magyarországon már nem az a magánegészségügy, mint 10-15 évvel ezelőtt - tette hozzá. Az eseményen kiderült: több százmillió forintos beruházással hozták létre a magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés