Előfizetői tartalom

Ilyen még nem történt a magyar magánegészségügyben: emelt szintű koraszülött intenzív osztály a Róbert Magánkórházban

Csiki Gergely
A hazai magánegészségügyi szolgáltatók közül elsőként kapta meg a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által kiadott működési engedélyt és nyitotta meg a koraszülött intenzív ellátási centrumát a TritonLife Róbert Magánkórház - hangzott el a keddi bemutató sajtótájékoztatón. Fábián Lajos, a magánegészségügyi csoport egyik alapítója és elnöke a kórház szempontjából mérföldkőnek nevezte a beruházást, a magánegészségügy oldaláról pedig történelmi pillanatnak tartja. Az eseményen bemutatkozott a PIC II osztály szakmai vezetése, Kocsis István egyetemi docens, a TritonLife Róbert Magánkórház Neonatológiai Osztályának osztályvezető főorvosa, valamint Ádám Zsolt, a TritonLife Róbert Magánkórház nagyforgalmú szülészeti osztályának szülész-nőgyógyász osztályvezető főorvosa.

Egyedülálló fejlesztés Történelmi pillanat ez a mai - kezdte beszédét Fábián Lajos, a TritonLife egyik alapítója. Azért mérföldkő ez a mai esemény, mert az a magánegészségügy, ami ma van jelen Magyarországon már nem az a magánegészségügy, mint 10-15 évvel ezelőtt - tette hozzá. Az eseményen kiderült: több százmillió forintos beruházással hozták létre a magas...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái