Előfizetői tartalom

Bajba kerülhet, aki nem hárította át a megugrott energiaköltségeit – Jön a Portfolio Vállalati Energiabeszerzés konferencia!

Portfolio
Az az agrárvállalkozás, amely elszalasztotta áthárítani a vevőire a megugrott energiaköltségeit, az a lefelé menő energia- és input árak időszakában már nem tudja ezt megtenni, így bajba kerülhet pénzügyileg – hangzott el a Portfolio Agrárium 2023 című konferenciáján Kecskeméten. A Portfolio április 18-i Vállalati Energiabeszerzés című konferenciája átfogóan járja körül az energiaárak kilátásait és a felelős energiabeszerzési stratégiákat, valamint az energiahatékonysági és megújuló energiás irányokat. Regisztráljon most a konferenciánkra!

A március 21-i panelbeszélgetésben két nagy agrárcsoport vezetője is felfedte, hogy ők milyen (eltérő) energiabeszerzési stratégiát folytattak az elmúlt időszak megugró árai mellett, majd a megújuló energiás szektort képviselő szakértőkkel együtt vitatták meg a lehetőségeket. Amint laptársunk tudósított róla: Ábrahám Péter, a Bonafarm Zrt. beszerzési és IT-igazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés