Előfizetői tartalom

Riasztó nyugdíjszámokat közöltek Magyarországról

A napokban jelent meg Magyarország legújabb konvergenciaprogramja, amely összefoglalóan mutatja be a kormány legfrissebb gazdasági és pénzügyi feltételezéseit. Ha külön a legfontosabb nyugdíjszámokat nézzük, akkor felfedezhetünk benne érdekességeket. A leginkább ijesztő adatokat a hosszú távú előrejelzésben találjuk, de dokumentumból kiderül például az is, hogy 2024-ben mekkora emelésre számíthatnak az időskorúak.

Több cikkünkben is beszámoltunk már a konvergenciaprogram legérdekesebb részleteiről, és érdemes külön fejezetet szentelni a nyugdíjügyeknek is. Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 05. Olyat vállalt az Orbán-kormány, amit az utóbbi 25 évben senki sem tudott megcsinálni 2023. 05. 03. Szép csendben valamire készül a kormány a magyar nyugdíjakkal 2023. 05. 02. Megemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés