Előfizetői tartalom

Hatalmas újítások jöhetnek a magyar egészségügyben

A lakosság által használható EgészségAblak mobilalkalmazás az induló funkciók (digitális Covid igazolvány, kiváltható receptek) után hamarosan újabb megoldásokkal bővül. Mint például a leletek lekérdezhetősége, a foglalt időpontok megjelenítése, valamint az időpontfoglalás online lehetősége - jelentette ki az IME Adatvezérelt egészség és kiberbiztonság konferencián tartott előadásában Tolnay Roland, az ESZFK Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Private Health Forum 2023 Mi várható a magyar magánegészségügyben? Szeptember 19-i konferenciánkon kiderül: Információ és jelentkezés Az ESZFK egészségügyi rendszerben betöltött szerepét és feladatait mutatta be előadásában Tolnay Roland, majd rátért a nonprofit társaság fejlesztési terveire. Azzal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés