Előfizetői tartalom

Nagy bajba kerülhet sok magyar kisvállalkozó

Bár az online kereskedelem forgalma értékében növekedett 2022-ben is, a szektorban működő magyar tulajdonú kis- és közepes vállalkozások feje felett sötét felhők gyűlnek és a hazai piacról is kiszorulhatnak. Helyzetüket a szabályozási környezet is rontja. Közben nagyon éles lett a verseny a csomagautomata piacon, de a futáros szállítás elsőbbségét nem fenyegeti egyelőre semmi.

1 323 milliárd forintos forgalommal zárt 2022-ben a belföldi online kiskereskedelem, amely 9,9 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest - derült ki a GKID és a Mastercard közös, Digitális Kereskedelmi Körkép kutatásából. Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 16. Nehéz éve volt az hazai e-kereskedelemnek, de a magyarok egyre szívesebben vásárolnak online Ez a növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés