FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Felejtsd el az edzőtermet és a fogyókúrát, itt a gyógyszer, amitől egy csapásra lefogysz

Csodagyógyszerként emlegetnek világszerte egy elhízás elleni készítményt, a klinikai vizsgálatok szerint már egyetlen adag 15%-os testsúlyvesztést eredményez. Mindez szép és jó, csakhogy a gyártó is elismeri: ha valaki leáll a gyógyszerrel, hamar visszaszedi a leadott felesleget, sőt, akár még többet is. Úgy tűnik, nemcsak egy egész életre függővé tesz, de meg is kérik az árát.

Viszik, mint a cukrot Egyre többen emlegetik világszerte egyfajta csodagyógyszernek az elhízás elleni harcban a Wegovyt, ezt részben a klinikai vizsgálatok is alátámasztják, mivel 15%-os testsúlycsökkenést mértek, már egyetlen adag beadása után. Hollywoodi hírességek, közösségi média influenszerek, sőt, állítólag még Elon Musk is használta a toll alakú injekciókat, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés