Előfizetői tartalom

Visszafelé sült el a kormány fegyvere, lépni kellett

Amint arról beszámoltunk, törvényjavaslattal rendezné a PB-gázpalackok piacán kialakult helyzetet Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos, fideszes országgyűlési képviselő. Ellátási problémák azonban nem csak a palackos, hanem a szintén a rezsicsökkentés hatálya alá tartozó nagyobb mennyiségű, tartályban történő lakossági értékesítés területén is jelentkeztek.

Ha nem éri meg eladni, akkor nem adják el A hivatkozott problémát az okozza, hogy bár a palackos PB-gázra a villamos energiához és a földgázhoz hasonlóan szintén vonatkozik a rezsicsökkentés, de mivel a PB-gáz piaci/termelői ára az energiaválság hatására szintén alaposan megemelkedett, a rezsicsökkentett áron történő értékesítés veszteséges tevékenységgé vált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés