Előfizetői tartalom

Fontos információk jöttek a lakossági napelemes pályázatról – Rengeteg családot érinthet

Az áprilisi radikális pályázati módosítások után, amelyekhez minisztériumi közlemény is társult, a napokban újabb fontos fejlemények történtek a lakossági napelemes pályázatnál – ezúttal azonban csendben. Mindössze egy rövid közlemény jelent meg az uniós helyreállítási forrásból megvalósuló pályázat dedikált aloldalán, amely azt foglalta össze, hogy a már 35 ezer nyertessel rendelkező pályázatnál milyen esetekben fogadják el, ha az eredeti vállalásoktól eltérő műszaki tartalommal valósítják meg a beruházást.

A rövid közlemény pontokba szedve összegzi, hogy mi az a hat műszaki-tartalmi változás, amely mellett a beruházás még megvalósítottnak tekinthető, és költségváltozásra irányuló módosítási igény benyújtás nem szükséges. Az összegzés egyébként több esetben csak egyértelműsíti a pályázati felhívás szabályrendszerében egyébként is meglévő rugalmasságot, tolerancia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés