Előfizetői tartalom

Bill Gates a kínai elnökkel találkozik

Portfolio
Hszi Csin-ping kínai elnök pénteken Pekingben találkozik a Microsoft társalapítójával, Bill Gatesszel, ami Hszi első találkozója külföldi vállalkozóval az elmúlt években - írja a Reuters. Gates, aki 2019 óta először érkezett Pekingbe, beszédet mondott a Global Health Drug Discovery Institute-ban, amelyben hangsúlyozta a technológia fontosságát a globális egészségügyi kihívások kezelésében. A Bill & Melinda Gates Alapítvány és a pekingi önkormányzat egyenként 50 millió dollárt ajánlott fel az intézet gyógyszerkutatási képességeinek növelésére.

Kína elnöke, Hszi Csin-ping Pekingben találkozik Bill Gatesszel , ami a kínai állami média szerint az elmúlt évek első találkozója egy külföldi nagyvállalkozóval. Hszi a világjárvány alatt ezárta határait, emiatt közel három évre leállították a nemzetközi utazásokat. Bill Gates szerdán érkezett Pekingbe, 2019 óta először látogatott el Kínába. Látogatása során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés