Előfizetői tartalom

Mi vár a magyar gazdaságra és a forintra az év második felében?

A mezőgazdaság várható erős teljesítménye akár már a második negyedévben kihúzhatja a magyar gazdaságot a technikai recesszióból – vélik friss elemzésükben az ING Bank szakemberei. Szerintük vannak ugyan kockázatok, de a forint a jelenlegi 368-378-as sávban maradhat az év végéig. A gazdasági növekedés viszont minimális lehet, és a költségvetésben is vannak olyan aknák, melyeket kezelni kell.

Budapest Economic Forum 2023 Októberben ismét megrendezzük a magyar gazdaságpolitika egyik legfontosabb eseményét, a Budapest Economic Forumon elsősorban a gazdasági és piaci kilátásokról lesz szó. Vegye meg a jegyét most! Információ és jelentkezés Kijöhetünk a recesszióból, de így is alig lesz idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés