Előfizetői tartalom

Komoly technológia kell ahhoz, hogy egy másodperc alatt fizetni tudj a fesztiválokon

Lassan teljesen megszokottá válik, hogy a nagyobb fesztiválokon készpénz nélkül fizetünk mindenért, de valószínűleg annak az ideje sincs annyira messze, amikor egy fizetés megvalósulásáért elég lesz belenézni egy kamerába. A bankkártyás vagy mobilfizetés mellett idén a két legnagyobb hazai fesztiválon, a Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon erre a célra speciális karkötő is használható, amit elég a kártyaolvasó terminálhoz érinteni, a fizetés pedig pár másodperc alatt végbemegy. Azt, hogy egy eseményen milyen fizetési megoldások elérhetőek, mindig az adott fesztivál vagy szórakozóhely határozza meg, a háttérinfrasturktúrát adó integrált rendezvénymenedzsment-megoldások a jegyértékesítést, a beléptetést és a készpénzmentes fizetési funkciókat már egy rendszeren belül képesek kezelni.

Az érintésmentes technológia folyamatos innovációt jelent, a pultoknál a bankkártya mellett jó ideje már okostelefonnal is fizethetünk a fesztiválokon. Az idei Balaton Sound egyik újdonsága a vízálló és mosható fizetős fesztivál karkötő, amely ugyanolyan érintésmentes fizetésre alkalmas chipet tartalmaz, mint maga a fesztivál kártya. A karkötőt mindig javasolt a fesztivál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés