Előfizetői tartalom

Ezt kell tenni, ha városi versenyzővel találkoznunk az úton

A városban a megengedett sebességhatárt akár kétszeresen is túllépő, agresszív vezetőkkel szemben a legjobb módszer, ha nem veszünk fel a kesztyűt, félreállunk és elengedjük őket – mondta a Portfolio Checklist keddi adásában Csörgő László, vezetéstechnikai szakértő, a DrivingCamp vezető trénere az Árpád hídon történt, halálos kimenetelű baleset kapcsán.

Ha egymással versenyző, agresszív autósok vannak a környezetünkben, akkor nem feltétlenül rossz magatartás – ha erre biztonságos lehetőség nyílik –, hogy félrehúzódunk vagy akár meg is állunk amíg elég távol lesznek tőlünk. Ezek az emberek versenytársakat keresnek, de ha nem veszünk róluk tudomást, akkor nem tudják az erejüket fitogtatni – tette hozzá a szakértő....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés