Előfizetői tartalom

Fontos bejelentést tehet a kormány holnap, a nyugdíjasoknak és a családoknak üzent a miniszterelnök

Csütörtökön kora délelőtt lesz a kormányszóvivői sajtótájékoztató, ahol a szerdai kormányülésen meghatározott legfontosabbról adhat számot Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Bár nem tudni még, milyen lépésekről ad számot Gulyás Gergely kabinetminiszter, de több téma is szóba kerülhet.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 2023. július 6. (csütörtök) 10:00-kor sajtótájékoztatót tart - írja szerdai közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Egyelőre nem tudni, pontosan milyen bejelentésre készülhet a kormány, a szerdai kormányülés döntéseiről egyelőre még nem kommunikált a kabinet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés