Portfolio signature

Változnak az öltözködési szabályok, ami hatással lehet a boldogságra és a hatékonyságra is

Elkezdtek fellazulni a munkahelyi öltözködési szabályok a koronavírus-járvány nyomán. Főként a fiatalok mozdultak el a kevésbé formális és konvencionális stílus felé. A jelek szerint a sokkal kényelmesebb, önkifejezésre teret adó ruhadarabok boldogabb munkavállalókhoz vezetnek.

Sok minden más mellett a világjárvány sutba vágta azt is, amit a hagyományos munkahelyi öltözködésről addig gondoltunk. Igaz, ma már nem a vírus elleni védekezés determinálja, hogy mit vesznek fel reggel a dolgozók, a pandémia évei nem múló hatást gyakoroltak a kiskosztümök, öltönyök és a sima farmer-póló szettek világára is. A lábbeli színével vagy a blúz mintájával harmonizáló maszkok ideje szerencsére lejárt, de jött helyette valami egészen más.

Falbontó beszédtéma

Monica Sallay kicsit sem igazodik a megszokott céges dress code-hoz. A 31 éves szoftvermarketing-menedzser inkább ritka vintage darabokban jár dolgozni, és erről is vált ismertté annál a nagy technológiai cégnél, ahol az amerikai Indianapolisban dolgozik. Ruhái markánsan elütnek kollégái póló-farmer szettjeitől, merész stílusa pedig beszédtémává vált házon belül.

Az a lehetőség, hogy falakat tudok lebontani az öltözködésemről folytatott kommunikáció során a különböző csapatokban dolgozó kollégák és önmagam között, igazán jó dolog

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés