Előfizetői tartalom

Megtartják az utolsó időközi választásokat a hétvégén

MTI
Az önkormányzati ciklus utolsó időközi választásait rendezik meg ma: Alsórajkon polgármestert, Nagykőrösön és Oroszlányban egyéni választókerületi képviselőt választanak. A most megválasztandó polgármesterek és képviselők mandátuma 2024 őszéig szól. A következő mintegy 11 hónapban nem lehet több választást tartani a jövő évi önkormányzati voksolás közelsége miatt.

Az Országgyűlés a közelmúltban döntött arról, hogy a következő általános önkormányzati választásokig nem lehet helyi önkormányzati és nemzetiségi választást tartani. A jogszabályváltozás miatt azok az időközi önkormányzati választások még megtarthatók, amelyeknek a kampányidőszaka a törvény hatályba lépését, május 26-át megelőzően már tartott, a többi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés