Előfizetői tartalom

Hatalmas a felfordulás a kötvénypiacon – Mi történt Magyarországon?

Évtizedes rekordok dőlnek meg a világ kötvénypiacain: a feltörekvő és a fejlett országok hozamai között utoljára 2007-ben volt olyan alacsony a különbség, mint az elmúlt napokban – írja a Financial Times. A feltörekvő kötvények hatalmas menetelésben vannak idén, mivel a szakemberek szerint a jegybankok sokkal jobban kezelték az inflációs sokkot, mint fejlett társaik. De mi újság a magyar állampapírokkal? Nálunk is évtizedes rekordokat látunk?

Budapest Economic Forum 2023 A magyar állampapírpiac kilátásai is szóba kerülnek október 17-én a Budapest Economic Forum konferencián, ahol hazai és nemzetközi szakértőkkel elemezzük a helyzetet. Vegye meg a jegyét most! Információ és jelentkezés Felbolydult a nemzetközi kötvénypiac Nagyon rákaptak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés