Előfizetői tartalom

Hiába játszótér a munkahely, ha dolgozni kell benne

Lehet egy munkahelyen ingyenes kávézó, röplabdapálya, céges bicikli, vagy éppen digitális focipálya, a home office-szal semmi sem versenyezhet. A világ egyik legkellemesebb munkakörnyezeteként emlegetett Googleplex sem elég vonzó már a dolgozóknak, a szakszervezet pedig abba sem hajlandó belemenni, hogy heti három napot kelljen bent tölteni abban az irodában, amelyet direkt a munkavállalók szórakoztatására találtak ki. Helyszíni riport Mountain Viewból, a Google székhelyéről.

Mintegy húsz méterre egy strandröplabdapályától áll egy bronz dinoszaurusz-csontváz, újabb harminc lépésnyire pedig lelakatolatlan biciklik sorakoznak Mountain Viewban, Kaliforniában. Mindez nem egy játszótérhez tartozik, még csak nem is a Jurassic Park legújabb részének ott felejtett díszlete, hanem ez a világ egyik leginkább a dolgozói jólétre fókuszáló munkahelye, a Googleplex....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés