Előfizetői tartalom

Érdemes most Görögországba menni nyaralni?

Óriási erdőtüzek pusztítanak a Földközi-tenger térségében. Az egyik leginkább érintett ország a nyaranta magyarok által is szívesen látogatott Görögország. A Portfolio Checklist csütörtöki adásában Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének kommunikációs vezetője és Koltai Kata, a Télen-Nyáron Utazási Iroda ügyvezetője segítségével jártuk körbe, hogy milyen kockázatokat érdemes mérlegelni, mielőtt olyan környékre utazunk, ahol ilyen jelenséggel küzdenek, és hogy mit kell tenni, ha a nyaralást természeti katasztrófa zavarja meg.

Súlyos erdőtüzek sújtják Görögországot, tízezrével menekítik ki az érintett térségből a turistákat és a helyi lakosokat, az eseményeknek több halálos áldozata is van. Mivel a görög tengerpart a magyarok számára is kedvelt üdülőhely, ezért a Portfolio Checklist csütörtöki adásában azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy mi a teendő, ha nyaralás közben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés