Előfizetői tartalom

Menekülj, ha ezeket a jeleket látod a munkahelyeden!

A piros zászlók, vagyis red flagek azok a jelek egy munkahelyen, amelyeket észlelve a sokat próbált munkavállalók például azonnal menekülőre fogják, ha tehetik. Nárcisztikus, agresszív, zaklató vezetőket, rosszul működő belső folyamatokat, visszaéléseket, a jogszabályok be nem tartását, irreális mértékű túlmunkát, mérgező közeget jeleznek.

Olyan lányt keresek, aki a városban lakik, nincs gyermeke! Minden reggel ideér 8-ra, és nem nyavalyog, ha este 7-kor még dolgozni kell. A bér nettó 260.000 Ft, de csak 4 órában jelentelek be. Vagy 8-ban, de akkor csak 240.000 lesz a nettód. Futárt keresek saját autóval vagy robogóval és telefonnal. Fizetés hetente, borítékban. Egy Facebook-csoportban gyűjtik az arcátlan álláshirdetéseket....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés