Előfizetői tartalom

Covid-oltások és kialakuló autoimmunbetegségek: fontos bejelentést tettek kutatók

Egy 2020. április 1. és 2022. november 15. között Hongkongban végzett retrospektív kohorszvizsgálat eredményei összefüggéseket találtak egyes autoimmunbetegségek kialakulásának kockázatának növekedése és a Covid-19 fertőzések között. Azt is megvizsgálták, hogy a koronavírus-elleni oltások hogyan befolyásolják az immunproblémák kialakulását.

Egy Hongkongban végzett átfogó vizsgálat új eredményeket tárt fel a Covid-19 és egyes autoimmun betegségek kialakulása közötti összetett kapcsolatról. A tudóscsoport által végzett kutatás során elektronikus orvosi nyilvántartások adatait elemezték, hogy felmérjék a koronavírus okozta megbetegedések követően egyes krónikus betegségek kialakulásának kockázatát, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés