Előfizetői tartalom

Bődületes számok jöttek a leendő nyugdíjasoknak, de egyre nagyobb a baj

Az eddigi legjobb negyedéves hozamokat mutatták fel a magánnyugdíjpénztárak, ezzel pedig az első félév alapján már 10% felett van a vagyonarányos hozam. Az MNB friss számai szerint az önkéntes pénztárak teljesítménye is figyelemre méltó, azonban az adatok azt mutatják, hogy egyre csak csökken a fiatal tagok száma a nyugdíjra gyűjtők között, ami nagy baj a nyugdíjrendszerre nézve. A témával részletesen is foglalkozunk szeptember 20-ai Future of Finance konferenciánkon, nem érdemes lemaradni róla!

Future of Finance 2023 Milyen kihívásokkal és lehetőségekkel néz szembe a nyugdíjcélú megtakarítások piaca, milyen lesz a jövő nyugdíjrendszere és hogyan lehetne a fiatalokat öngondoskodásra buzdítani? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a Portfolio szeptember 20-ai Future of Finance konferenciáján. Jelentkezz még ma! ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés