Előfizetői tartalom

Pár éven belül hatalmas veszély leselkedik Magyarországra, most próbálunk elugrani előle

A múlt héten jelentette be az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK), hogy újraindítja csereaukcióit és rugalmasabbá teszi azokat. Így a jövőben már nem csak két konkrét papírt lehet majd egymással cserélni, hanem akár több sorozattal is fizethetnek a befektetők. Ezzel kimondva az a cél, hogy a 2025-26-os nagy lejáratokat csökkenteni próbálják. De miért halmozódott fel ekkora lejárat? És kinél vannak ezek a papírok?

Budapest Economic Forum 2023 A magyar állampapírpiac kilátásai is szóba kerülnek majd a Budapest Economic Forum konferencián. Vegye meg a jegyét most! Információ és jelentkezés Rengeteg lejárat lesz 2025-26-ban Az ÁKK 2022. szeptember 8-án a lakossági állampapírpiaci folyamatok és a hozamok emelkedésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés