Előfizetői tartalom

Ez most a magyar egészségügy két legfontosabb kérdése

Csiki Gergely
Összeállt a szeptember 19-i Private Health Forum végleges szakmai programja. A legnagyobb magánszolgáltatók tulajdonosai és operatív vezetői, a legnevesebb tanácsadók, valamint szakértők, az állami döntéshozatal képviselői, az ágazat más szegmenseinek szereplői készen állnak arra, hogy szembenézzenek a hazai egészségügy legfontosabb kérdéseivel, és közösen válaszokat találjanak azokra.

Szeptember 19-én jön a magánegészségügy találkozási pontjává vált Private Health Forum. Az idén hetedik alkalommal megrendezett szakmai konferencia soha sem volt még ennyire nagyszabású. Még most érdemes bebiztosítania a helyet a konferenciára:

A konferencia szakmai felelőseként a rendezvényre készülve és a programban résztvevők sokaságával egyeztetve kiderült számomra: minden, a szektorban működő, vagy a szektor sikereiben érdekelt érintettet elsődlegesen az érdekel, hogy

mi lesz a magyar egészségüggyel, egészségügyben, a rendkívül komplex kirakós mely pontjaihoz nyúl még hozzá a kormány, milyen kontextusban teszi ezt meg, és milyen nagyobb terv részeként nyúl hozzá az egészégügyi rendszerhez.

Nem nehéz belátni, hogy a magánegészségügyi szolgáltatók sem légüres térben, nem szigetszerűen léteznek, a nagy magyar egészségügy szerves részét képezik. Ezért nem meglepő, hogy a privátcégek vezetői is leginkább az állam terveire kíváncsiak.

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái