Előfizetői tartalom

Ez most a magyar egészségügy két legfontosabb kérdése

Összeállt a szeptember 19-i Private Health Forum végleges szakmai programja. A legnagyobb magánszolgáltatók tulajdonosai és operatív vezetői, a legnevesebb tanácsadók, valamint szakértők, az állami döntéshozatal képviselői, az ágazat más szegmenseinek szereplői készen állnak arra, hogy szembenézzenek a hazai egészségügy legfontosabb kérdéseivel, és közösen válaszokat találjanak azokra.

Szeptember 19-én jön a magánegészségügy találkozási pontjává vált Private Health Forum. Az idén hetedik alkalommal megrendezett szakmai konferencia soha sem volt még ennyire nagyszabású. Még most érdemes bebiztosítania a helyet a konferenciára:

A konferencia szakmai felelőseként a rendezvényre készülve és a programban résztvevők sokaságával egyeztetve kiderült számomra: minden, a szektorban működő, vagy a szektor sikereiben érdekelt érintettet elsődlegesen az érdekel, hogy

mi lesz a magyar egészségüggyel, egészségügyben, a rendkívül komplex kirakós mely pontjaihoz nyúl még hozzá a kormány, milyen kontextusban teszi ezt meg, és milyen nagyobb terv részeként nyúl hozzá az egészégügyi rendszerhez.

Nem nehéz belátni, hogy a magánegészségügyi szolgáltatók sem légüres térben, nem szigetszerűen léteznek, a nagy magyar egészségügy szerves részét képezik. Ezért nem meglepő, hogy a privátcégek vezetői is leginkább az állam terveire kíváncsiak.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés