Előfizetői tartalom

A magánegészségügy nélkül a közegészségügy nagy bajban lenne

A hetedik Private Health Forum konferencia egy különleges programponttal, mini kerekasztalbeszélgetéssel vette kezdetét. Végh Attila egészségügyi menedzser és az európai egészségügyi szolgáltatói piac jó ismerője arról kérdezte Újlaki Ákost, a BCG partnerét, valamint Karai Gábort, a Teladoc ügyvezetőjét, hogy miért kevésbé vonzó a hazai magánegészségügy a befektetők számára, illetve hogy mi lehet a legcélravezetőbb stratégia a hazai magáncégek számára.

Végh Attila szerint bár egy-egy külföldi befektető megjelent a hazai magánegészségügyi szolgáltatók piacán, nem látható olyan érdeklődés, mint más régiós országok esetében. Karai Gábor szerint mivel a 90-es évek átalakulása után még kedvezőbb állapotban volt az állami fenntartású egészségügyi rendszer, ezért a magánszolgáltatói piac lassabban futott fel,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés