Előfizetői tartalom

Képeken az év legnagyobb magánegészségügyi konferenciája

A legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók, állami döntéshozók és kulcsszereplők, vidéki klinikák és rendelők, beszállítók, biztosítók, egészségpénztárak, tanácsadók, ügyvédek, digitális szakemberek, kutatók - a hazai egészségügy minden szegmense, a privát egészségügyet körülvevő ökoszisztéma jelen volt minden korábbinál nagyobb számban a szeptember 19-i Private Health Forumon, amely már a hetedik alkalommal szolgál a teljes ágazat találkozási pontjaként.

Több cikkünkben is beszámoltunk a kedden lezajlott hetedik Private Health Forum szakmai rendezvényünkről, ahol többek között kiderült, hogy miért nem vonzó a külföldi befektetők számára a hazai magánegészségügyi piac, mi kellene ahhoz, hogy a magánszolgáltatók még nagyobb mértékben bővüljenek, mennyire vonzó ma orvosként vállalkozni Magyarországon, milyen tényezők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés