Előfizetői tartalom

Majdnem egy év kellett hozzá, de „helyreállhat a világ rendje” Magyarországon

Várhatóan újabb 100 bázisponttal 13 százalékra csökken az irányadó kamat a Monetáris Tanács keddi ülése után – mondták a Portfolio által megkérdezett szakértők. Vagyis majdnem egy évig tartott „ledolgozni” a tavaly októberi 500 bázispontos kamatemelést, amire az árfolyamválság elkerülése miatt volt szükség. A nagy kérdés, hogy innen hogyan folytatja az MNB októbertől, akár erről is további információkat kaphatunk kedden.

Budapest Economic Forum 2023 Minden fontos gazdaságpolitikai téma egy helyen! Tartson velünk október 17-én! Információ és jelentkezés Elbúcsúzhatunk a kettős kamatrendszertől Egy évvel ezelőtt szeptember végén az MNB Monetáris Tanácsa 13 százalékon lezárta a kamatemelési ciklust, azonban a forint fékezhetetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés