Előfizetői tartalom

A bankok után az üzemanyagkereskedők is ultimátumot kaptak a kormánytól

A bankoktól a gazdasági növekedés helyreállítása érdekében a kormány a hitelezés újraindítását várja el, ehhez kell új lépéseket kidolgozniuk, de nem csak a pénzintézetekkel szemben van elvárása a kormánynak, Nagy Márton a Mol vezetőivel is tárgyalt. Az infláció letörése érdekében a miniszter mostantól az üzemanyagkereskedelmi ágazat szereplőitől havi rendszerességgel kér jelentést az árak nemzetközi és hazai alakulásáról, illetve az árak minél hamarabbi moderálására tett ágazati lépésekről. Többek között a magyar részvényekkel, így az OTP és a Mol papírjaival is foglalkozunk a Portfolio Signature Online Klubján.

Mutatjuk, mibe érdemes most befektetni! Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés