Előfizetői tartalom

Milliókat keresnek néhány fénykép megosztásával: profik vagy szélhámosok?

Ma már egyre több közösségi médiás tartalomkészítő keres irtózatos pénzeket. Influenszerként vállalkozásokat működtetnek, embereket foglalkoztatnak, professzionális márkaépítést végeznek. Legtöbbjük kreatív igazgató, tehetségkutató, szerkesztő, rendezvényszervező, közösségimédia-menedzser, termékfejlesztő és értékesítési szakember egy személyben. Itt az ideje, hogy munkájukat valódi teljesítményként ismerjék el?

Chloe Homan munkarendje a legtöbb napon zsúfolt. A Wisconsinból származó hölgy általában tervezéssel és a csapatával való egyeztetéssel kezdi a hetet, a kedd pedig rendszerint különféle üzleti megbeszélésekkel, értekezletekkel telik. A szerdát és a csütörtököt Homan a koncentrált munkára tartja fent, pénteken pedig még utánajár az elvarratlan szálaknak, mielőtt megkezdődne a hétvége.

Előfordul, hogy összességében 80-90 órát is dolgozik hetente.

Hosszú munkaideje és intenzív munkarendje ellenére sokan még mindig nem tekintik igazi munkának a szakmáját. Homan ugyanis hivatásos influenszer, és még ma is akadnak, akik csak a szemüket forgatják, ha meghallják ezt.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés