Előfizetői tartalom

Megszólalt Navracsics Tibor az uniós forrásokról: minden téren közel a megegyezés

Portfolio
Az elmúlt másfél évben is optimista voltam a tárgyalások menetét illetően, ezt a friss sajtóhírek is megerősítik – mondta keddi doorstep sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az uniós forrásokról. Hozzátette: a kormány egyelőre várja az Európai Bizottság hivatalos véleményét a ma reggel megjelent hírek után.

Kedd reggel a Financial Times írt arról, hogy az Európai Bizottság november végéig felszabadíthat 13 milliárd eurót a Magyarországnak járó befagyasztott uniós forrásokból. Erre reagált sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor. Abban bízom, hogy az év végéig meglesz a megállapodás, hogy hozzáférjünk az uniós forrásokhoz - emelte ki a miniszter. Kapcsolódó cikkünk 2023....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés