Előfizetői tartalom

Török Áramlat: veszélyben a vezeték üzemeltetése, faképnél hagyja az oroszokat a karbantartásért felelős cég

A holland Smit Lamnalco távozása az orosz piacról komoly következményekkel járhat, különösen a Török Áramlat gázvezeték működtetése és a tamani és novorosszijszki terminálok üzemeltetésének szempontjából. A szakmai kompetenciák esetleges elvesztése és az infrastruktúra biztonságát fenyegető eszközhiány aggodalomra ad okot, hogy meddig működtethető biztonságosan a magyar gazdaság ütőere.

Jelentős fejlemény, hogy a holland Smit Lamnalco vállalat, amely a Török Áramlat gázvezeték tengeri szakaszának karbantartási szolgáltatásaiban, valamint a tamani és a novorosszijszki gabonaterminálokban végzett tevékenységekben jelentős szerepet játszik, arra készül, hogy elhagyja az orosz piacot. Az uniós szankcióknak és a jövőbeli szerződések hiányának tulajdonított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés