Előfizetői tartalom

Új nagytulajdonosa lett az egyik legnagyobb hazai magánklinikának

A Doktor24 Medicina Zrt. a Budapesti Értéktőzsdén megjelent szerdai közleményében jelentette be: zártkörű alaptőkeemelésről döntött a társaság közgyűlése. A tőkeemelést követően a Futó család érdekeltségébe tartozó Egészségügyi Befektetési Holding nevű újonnan belépő cég lett az új nagytulajdonos. Nagyon úgy tűnik, hogy - tulajdonosi oldalról közelítve - új fejezet kezdődik a 2022-es árbevételi rangsor alapján 4. legnagyobb magyarországi magánklinikánál.

A bejelentés: új nagytulajdonosa van a cégnek A tőzsde honlapján megjelent tájékoztatás szerint a tőkeemelést követően a Doktor24 Medicina Zrt. alaptőkéje 198,7 millió forinttal 424,7 millió forintra emelkedik. Erről a cég október 17-i közgyűlésén döntöttek. A rövid tájékoztatásból az is kiderült: a tőkeemelésben a társaság jelenlegi részvényesei mellett az Egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés