Előfizetői tartalom

Mi lesz előbb, magyar euróbevezetés vagy Huxit?

Nem valószínű, hogy Magyarország a következő tíz évben bevezeti az eurót, de arra is minimális az esély, hogy kilépnénk az Európai Unióból – vélekedett a múlt heti Budapest Economic Forum közönsége. A Portfolio konferenciáján szokás szerint több kérdést is feltettünk a hallgatóságnak, így véleményt mondtak az inflációról, a költségvetésről és a magyar hiteliminősítői besorolásról is.

Euró vagy Huxit? A Portfolio múlt heti konferenciájának nagyvállalati panelbeszélgetésében került szóba a magyar euró bevezetése. Sinkó Ottó, a Videoton Holding társ-vezérigazgatója szerint most az egyik legfontosabb feladat a kormány részéről az lenne, hogy egy hiteles euróbevezetési tervet tegyen le az asztalra. Jelenleg akkora a bizonytalanság a magyar gazdasági környezetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés