Előfizetői tartalom

Elkezdődött a tiltáshullám: titokban zajlik a forradalom a munkahelyeken

Egyes munkáltatók egyenesen megtiltják az olyan mesterséges intelligencia alapú eszközök használatát, mint az OpenAI ChatGPT-je. Azok az alkalmazottak viszont, akik megszerették ezt a technológiát - például mert úgy érzik, hogy nagyban megkönnyíti és gyorsítja a munkájukat -, megtalálják a módját, hogy diszkréten visszacsatornázzák őket a mindennapjaikba.

Cikkünk készültekor közel 26 ezer tagot számlál már a ChatGPT használatával kapcsolatos magyar tapasztalatokat gyűjtő csoport, ahol a tagok egymás segítik abban, mire és hogyan használták a ChatGPT-t, milyen hibáival szembesültek, és sikerült-e azokat valamilyen módon kiküszöbölniük. Kérlek benneteket, hogy legalább a beköszönő posztotokat ne a GPT-vel írassátok meg!...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés