Előfizetői tartalom

Nyugdíjreform: a kormánynál és az EU-nál pattog a labda

Portfolio
A magyar kormánynak az év végéig kell egy átfogó, független jelentést készítetnie a hazai nyugdíjrendszer reformjáról. Az Európai Bizottság által a helyreállítási és ellenállóképességi terv (RRP) részeként elvárt elemzést még az idei év végéig kell elvégeznie az Orbán-kabinetnek. A Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa részt akar venni a szerintük még ez évben várható egy EU delegációval folyó egyeztetésnek. A NYUSZET már el is készítette aktualizált reformjavaslatát.

„A NYUSZET felhívással fordul a nyugdíjas szervezetek és szakértők sokszínű világához, hogy minél szélesebb körben összegyűjtve a mindennapi tapasztalatokat, alakítsák ki véleményüket, készítsék el javaslataikat a nyugdíjrendszer változtatásáról. Arra készülünk, hogy ezeket egy egyeztető fórumon egymásnak bemutatjuk és megfogalmazzuk azt, amit mindenki fontosnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés