Előfizetői tartalom

Kezdheti behűteni a pezsgőt a kormány, hajszálra a nagy cél teljesülése

Októberben tíz százalék közelébe eshetett a magyar infláció, vagyis kézzelfogható közelségbe kerülhetett a kormány által célul kitűzött egy számjegyű áremelkedési ütem. A Portfolio által megkérdezett szakértők közül még senki nem számít 10 százalék alatti adatra, de kellemes meglepetésként akár már az is meglehet. Az viszont kimondható, hogy legkésőbb novemberben újra a lélektani határ alá kerül a pénzromlás üteme.

Forintárfolyam, kamatok, infláció - Mi vár ránk 2024-ben? A 2024-es kilátásokról, ezen belül is az infláció és a forintárfolyam várható alakulásáról szól majd a Portfolio következő Signature klubja. Regisztráljon most előfizetőként ingyenesen! Információ és jelentkezés Majdnem másfél éve nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés