Előfizetői tartalom

Már most az egész éves terv felett az idei deficit

Októberben 222,6 milliárd forintos hiánnyal zárt a költségvetés, ami beleillik az elmúlt néhány év adatába összességében (leszámítva a tavalyi - kifizetési stop miatt kialakult - többletes októberi hónapot). Ezzel az első tízhavi pénzforgalmi hiány meghaladta az eredeti célt. Cikkünkben röviden bemutatjuk, hogy milyen lehetőségei maradtak a kormánynak az utolsó két hónapban a megemelt hiánycél szempontjából.

Forintárfolyam, kamatok, infláció - Mi vár ránk 2024-ben? Erről is szó lesz a Signature előfizetőinknek szóló klubrendezvényünkön december 7-én. Most érdemes regisztrálni: Információ és jelentkezés A szokásosnál is rövidebb közleményt jelentetett meg a Pénzügyminisztérium, amikor közölte az előzetes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés