FONTOS Rendkívüli időszakban lép új vezető a világ legnagyobb katonai szövetségének élére – Mit kell tudnunk a NATO új főtitkáráról?
 
Előfizetői tartalom

Megunta az EU az adókerülést – Nagyot harapnának az almába

Portfolio
Régóta tart a háború az Apple és az Európai Unió között, a tét 13 milliárd euró. Brüsszel azzal vádolja az amerikai techcéget, hogy ennyit nem fizetett be az EU kasszájába. Az ügyben egyszer már nyert a kaliforniai vállalt, most azonban fordulat következhet – közölte a Bloomberg.

Az Apple Inc. és Írország újabb kihívással néz szembe az Európai Unió trösztellenes szabályozó hatóságával folytatott vitájukban, amely 13 milliárd eurós (14 milliárd dolláros) ír adóterhelésről szól. Az EU néhány éve dötötte el, hogy átvizsgálja a gigavállalatoknak kínált különleges pénzügyi megállapodásokat a tagállamokban. Giovanni Pitruzzella, az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés