Előfizetői tartalom

Bezuhant a benzin ára, mégis fenyeget egy komoly veszély

A mögöttünk álló hetekben nagyot zuhant a benzin és a dízel ára a hazai benzinkutakon, szeptember végéhez képest már több, mint 10 százalékos az áresés mértéke. De pontosan milyen tényezők állnak a jelenlegi dinamika mögött, és hol állunk a régiós üzemanyagár-rangsoban? Ami pedig talán a legfontosabb: hogyan alakulhat jövőre a benzin ára?

Örülhetnek az autósok Az elmúlt hetekben egészen meredek áresést tapasztalhattunk a hazai benzinkutakon, mindkét finomított termék ára egészen megközelítette azt a szintet, ahonnan még május közepén a masszív felpattanás kezdődött. A szeptember közepi lokális csúcs óta a benzin jegyzése már 11,3 százalékkal lejjebb került, a dízel árfolyama pedig 11,7 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés