Előfizetői tartalom

Reagált a kormány a rezsicsökkentésről született brüsszeli alkuval kapcsolatban

A magyar kormány vállalta  a módosított és a REPowerEU fejezettel kiegészített helyreállítási programban, hogy 2025 végéig reformot hajt végre a lakossági rezsiárak meghatározása terén. Így lehetővé téve a dinamikus árképzéssel rendelkezőknek, hogy önkéntes villamosenergia-vásárlási szerződést kössenek. Az Energiaügyi Minisztérium péntek délután közleményt adott ki, amelyben jelezték: a rezsicsökkentett árak mindenki számára maradnak, a 2024-es költségvetésben is biztosítottak ennek a feltételei.

Mint arról részletesen írtunk, a magyar kormány vállalta, hogy 2025 végéig reformot hajt végre a lakossági rezsicsökkentés terén, lehetővé téve a dinamikus árképzéssel rendelkezőknek, hogy önkéntes villamosenergia-vásárlási szerződést kössenek. A döntés része a módosított és a REPowerEU fejezettel kiegészített helyreállítási programnak, amelynek keretében 10,4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés